Szállítási és fizetési feltételek

A Honlapon feltüntetett árak a házhozszállítás esetén felmerülő szállítási költséget nem tartalmazzák!

A szállítási költség megegyezik a Honlapon feltüntetett mindenkor érvényes szállítási költségekkel.

A Webáruházban történő rendelés esetén a szállítási költség külön tételként kerül feltüntetésre és az – fizetési módtól függetlenül – a termék árával együtt,a termék átvételekor fizetendő.

A termékeket a GLS Futárszolgálat szállítja házhoz.
Jelenleg csak Magyarország területére vállalunk házhozszállítást.

A házhozszállítás díjai Magyarországon:
-35.000,- forint összegű megrendelésig: 1500,- forint
-35.000,- forint feletti összegű megrendelés esetén : 0,- forint(ingyenes,kedvezményként a webáruház átvállalja)
A díjak a 27%-os ÁFÁ-t tartalmazzák!

Amennyiben valamely megrendelt terméket nem áll módunkban kiszállítani,a szállítási költség a leadott,illetve a teljesített megrendelés összegéhez igazodik.
A csomagok kiszállítását 3-7 munkanapra vállaljuk.
A GLS futárszolgálat munkanapokon reggel 8 és délután 6 óra között kézbesít.

Kérjük vegyék figyelembe,hogy nem tudjuk előre pontosan megadni,hogy az adott területen mikor kézbesítenek a futárok.Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni,a csomagról értesítést hagy.Az értesítőn megtalálható a kézbesítő telefonszáma is,ezen lehet vele egyeztetni a következő kiszállítás időpontját.Lehetőségük van arra,hogy megadjanak egy másik kiszállítási címet a futárnak(pl. a munkahelyüket…),amin napközben is elérhetőek.Természetesen a futár egyeztetés hiányában is megkísérli az ismételt kézbesítést.

A GLS Vevőszolgálat szintén munkaidőben,reggel 7 és este 8 óra között rendelkezésükre áll a csomagok szállításával kapcsolatban.Telefon:06-1-802-0265,e-mail:info@gls-hungary.com,weboldal:www.gls-hungary.com

A Kereskedő a megrendelt terméket a vevő részére a megrendelésben foglaltak szerint a számlával egyidejűleg adja át. A vételár megfizetése a következő módon történik:

– készpénzben a futárszolgálat által történő kézbesítéskor,egyidejűleg a házhozszállítás díjával.

A fizetés során beírt adatokat a Kereskedő nem tárolja, azokat az adott fizetéskezelő cég kezeli, és a pénzügyi szolgáltatók eltérő adatvédelmi rendelkezései lépnek érvénybe ezen esetekben.